Jag testade healing och blev frälst!

Hej på er, alla fina läsare. Dagens inlägg kommer att handla om healing i Uppsala och Sollentuna, utförd av Gunnel Edoff på GML Reconnective Healing. Men innan jag går in på detaljer, vill jag bara berätta för er hur mycket jag uppskattar er och att ni kommer in och läser mina inlägg, trots att det har gått så många år sedan jag började. Ibland förstår jag inte ens varför ni läser, då jag tycker att mina inlägg är så tråkiga. Men jag antar att ni inte tycker det, och det är jag såklart mycket glad för. Men åter till ämnet! Healing! Har ni någon relation till det? Det hade inte jag förrän ett halvår tillbaka, ungefär. Jag har givetvis hört talas om healing, men har aldrig testat på det och inte heller känt någon som testat. Det har liksom varit förpassat till kategorin flummig medicin och terapi, och jag har inte tänkt så mycket mer på det. Det har liksom aldrig äntrat mitt medvetande på så sätt. Men sen såg jag en dokumentär som jag fastnade för. Den handlade om just healing, olika former av den, och efter det var jag väldigt nyfiken på att veta mer. Jag har länge gått och burit på en del magsmärtor, kopplade till menstruationscykeln, men också av en hel del stress och ångest. Tydligen så kan healing hjälpa en med sådant! Jag valde därför att ringa GML Reconnective Healing och boka in en tid. Gunnel var mycket förstående, för jag berättade om min ringa erfarenhet och det var inte ett problem enligt henne. Väl där för besöket, mottogs jag med värme. Det kändes enkelt och naturligt att lägga sig på den brits där Gunnel sedan utför själva healingen. Healingen går till på så vis, att man med sina händer behandlar olika punkter på kroppen, utan att någonsin beröra den. Det är energierna i kroppen som påverkas av helarens händer, och det känns medan man ligger där. Det liksom kittlar, kliar och sticker, och efteråt uppstår ett särskilt sorts lugn som är mycket behagligt.