Välbehövlig massage bokad

Jag har under en lång tid varit stel i kroppen och jag behöver ta tag i det nu. Känner mig orörlig, osmidig och gammal i detta tillstånd. Jag har försökt att stretcha och tänja mina muskler och bett familjen att hjälpa till men det gör ingen skillnad. Jag skulle kalla mig vältränad, jag går både på gym och springer ute i naturen i Ulricehamn. Mina problem kom för tre veckor sedan kanske och jag vet inte riktigt varför, det är det som gör det så underligt. Eftersom inte någonting jag provat på hemma har fungerat så ska jag i eftermiddag gå på thaimassage i Ulricehamn. Det är ett ställe här som heter Minnys Thaimassage & Spa i Ulricehamn, de erbjuder olika typer av behandlingar beroende på vad syftet med massagen är. I mitt fall är det muskel och ledproblem vilket innebär att de kommer att tänja och mjuka upp kroppen ordentligt. Thaimassage är en kraftig massageform där massören är ganska hårdhänt och hjälper till att tänja och trycka med hela kroppen, de tar hjälp av knän, armbågar och hela sin kroppsvikt för att verkligen uppnå resultat. Efter en thaimassage är man riktigt mör i hela kroppen, jag har provat på det en gång förut, efter den massagen så kändes det som om man kört ett stenhårt träningspass i två timmar och inte hade varit på gymmet på två år. Jag antar att det kommer att vara en liknande känsla efter denna thaimassage på Minnys Thaimassage & Spa.