Ska ta itu med mina stressproblem

Jag bor centralt i Göteborg, färdigexaminerad och har arbetat på ett trivsamt ställe i snart två år. Jag har dålig energi nu känns det som, jag har verken energi till att träffa kompisar eller träna. Jag går aldrig ut längre. Efter jobbet så stänger jag in mig i min tråkiga lägenhet och blir sittandes där till läggdags. Jag har pratat med min familj och med några vänner om det och de börjar bli oroliga för mig och säger att jag borde söka upp någon. För jag känner inte igen mig själv och vet verkligen inte vad det kan bero på, har kommit in i negativa tankebanor bara. Jag har sökt runt lite på stan för att höra runt om vad folk tycker och tänker om olika ställen för behandling. Det finns ett ställe i stan som fler pratade om och som de faktiskt rekommenderade, jag känner att jag måste göra någonting. Det ligger i Göteborg, ganska centralt så det blir enkelt för mig att ta mig dit då jag jobbar i närheten. AnnaOnLight i Göteborg har olika typer av behandlingar som stärker olika typer av personer i olika sinnesställningar och situationer. De hjälper att vända en person till att tänka positivt och olika former av stresshantering. Genom att gå på en behandling i Göteborg så kan man förändra mycket, ökad livskvalitet, energibalansering och mycket annat. Jag tror mitt tillstånd kan ha att göra med energibalans och att jag behöver förändra och öka mitt positiva tänkande. Jag tror det beror på en hel del stress också, under tiden jag studerade var jag stressad mycket och var dålig på stresshantering. AnnaOnLight har bred erfarenhet och jag tror de kan hjälpa mig med min energibalans, positivt tänkande och stresshantering i Göteborg.