Teknik för att sudda ut minnen från förr

När jag var ung och dum så gjorde jag en hel del saker som jag har fått ångra. Jag var något rebellisk och inte speciellt eftertänksam, jag var endast i nuet. Jag hade dock väldigt kul men jag gjorde en del dumma saker som jag har fått leva med sedan dess. Bland annat så har jag en tatuering på svanken som jag verkligen ångrar att jag gjorde. Jag har också ett dumt citat på armen som jag inte står för. Jag tror att jag aldrig riktigt gjort det men tyvärr så ville jag vara en viss person när jag var 16-18 år gammal och tjej i Mora. Jag har länge funderat på att ta bort dem men varit osäker på om det skulle bli bra eftersom tekniken har funnits i ett par år. Men idag så har det hunnit utvecklats ordentligt, det finns en klinik som erbjuder tatueringsborttagning i Mora. Jag har en kompis som har varit där och tagit bort en tatuering och det blev faktiskt ett riktigt bra resultat, man kunde inte ens uttyda att det varit en tatuering där bakom tidigare. Kliniken heter CH Laserstudio och de använder laserterapi som kan behandla flera saker. Bland annat hårborttagning, andra hudmissfärgningar och tatueringar bland annat. Deras klinik erbjuder också andra typer av behandlingar för olika ändamål, men de utför också behandling av muskelsmärta i Mora. Muskelbehandling tror jag kan vara behövligt för flera personer som lider av stelhet och låsningar, det kan vara svårt att behandla alla typer av muskel och ledbesvär genom massage. Då kan man prova på alternativa metoder, precis som CH Laserstudio erbjuder i Mora.

Du gillar kanske också...