Få stark kropp på Elite i Borås

Hej alla kära läsare! Jag skulle vilja tipsa er och rekommendera er om ett företag som heter Elite Cryo Studio som ligger här i Borås. De befinner sig väldigt centralt på Druveforsvägen nära centrum och jag rekommenderar er alla att besöka Elite!

Jag som alltid varit mycket intresserad av sport, träning samt kropp och hälsa gick då till Elite Cryo för att ta reda på och samla lite information om just vad det är som då detta företag sysslar med och inriktar sig på inom just kropp, träning, hälsa och fysiskt välmående.

De som de inriktar sig och sysslar med här på Elite är att de både arbetar med sport och fitness – något som kallas kryoterapi vilket innefattar att man frigör naturliga enzymer, näringsämnen och hormoner som då finns i kroppen vilket bidrar till att det gör så man får starkare motståndskraft emot trötthet. Alltså blir man mycket piggare rent fysiskt! Med kryoterapi som kan man lära sig att träna hårdare och även återhämta sig snabbare än innan. Man lär sig hur man föränner upp till 1000 kalorier samt lär kroppen att öka kaloriförbränningen. Kylan får blodkärlen att dra ihop sig och gör att man får mer ungdomlig hud och man reducerar även rynkor och celluliter.

Allt detta påverkar det autonoma nervsystemet som vi har och skapar en bra balans i kroppen som även motarbetar stress, huvudvärk och även minskar och tar bort möjliga sömnproblem.

Rekommenderar starkt detta företag för er som vill göra en förändring i er fysiska styrka och uthållighet! Detta är fantastiskt!

Du gillar kanske också...