En massage värd att unna sig

Jag älskar att få massage, det försöker jag att unna mig någon gång emellanåt. Speciellt på fredagar efter jag har slutat jobbet. Då finns det ett par ställen i Örebro som jag brukar vända mig till. Ett ställe är specifikt mitt favoritställe, det heter Massagemagasinet och erbjuder olika typer av massage-behandlingar. De anpassar sina behandlingar efter kundens förutsättningar, önskemål och behov. I mitt fall så vill jag bara ha en klassisk massage i Örebro. Jag vill varva ner, släppa stressen från jobbet och komma hem lugn och sandad för att spendera en mysig helg med hela familjen. Jag har gått till Massagemagasinet i Örebro under alla års tid, de känner mig väl de och de vet exakt hur jag vill att upplägget ska vara för massagen. De första gångerna bad jag om att de bara skulle massera axlar och rygg och det gör de alltid numera. Det är helt perfekt, jag lämnar kontoret vid 15:30 på fredagarna, är på Massagemagasinet vid 15:45 och får en massage i 45 minuter för att åka hemåt vid 16:30. Sen är jag både utvilad och taggad för helg, det är min introducerande helgritual. Min man går också där ibland, vi har ibland åkt dit på helger och så också, man ska unna sig sådana saker ibland. Speciellt när det är till bra priser och det får en att må så bra.

Du gillar kanske också...