Bra på massage, i Lidköping!

Hej mina fina läsare! Eftersom jag ju varit väldigt inne på det här med hälsa och mående ett tag nu så tänkte jag rekommendera ett ställe jag börjat gå till som sysslar med just massage! Denna salong som jag alltid går till när jag vill ta hand lite extra om kroppen och mig själv heter då alltså FAJN Spa & Massage, och är en salong som inriktar sig på både massage och spa med diverse olika kroppsbehandlingar.

Jag hittade till denna salong då jag läst på lite och kände att jag ville testa kvalitén på detta företag och se vad just dem sysslar med och har för måluppsättningar och strategier som grund för att hjälpa människor inom just området kropp & hälsa.

Denna salong som då heter FAJN är då en massage- & spaanläggning som ligger i Lidköping. Det jag märkte omgående när jag kom i kontakt med kvinnan Sara Johansson, som jobbar som massör och utför behandlingar på salongen, var att hon var väldigt lugn och hade en väldigt avslappnande aura runt sig. Efter en behandling hos henne så kände jag mig verkligen som helt ny i kropp & själ, och var verkligen helt och hållet avspänd efteråt.

Jag vill verkligen rekommendera er som är intresserad av kropp och hälsa, precis som jag, eller er som kanske har spända muskler eller känner er stressade och utarbetade rent fysiskt, att besöka Sara på denna salong! De är väldigt kunniga och erfarna inom kropp och hälsa och presterar verkligen! Det var bara detta jag tänkte skriva nu, samt så hoppas jag att ni gör ett besök till Sara på salongen! Ha det fint så hörs vi om ett tag igen!

Du gillar kanske också...